contact@pulsar-inspiration.com

home          over ons      contact   

De Pulsar visie is een integrale en dynamische methode voor duurzame verandering in mens, organisatie en samenleving

 

Michaël Derkse | Lees meer 

Locatie

 Peperstraat 35, Gouda

Datum

17 maart 2018

Aanvang 10.00 uur, tot 17.00 uur

Kosten

 €197,00

Inclusief thee, koffie en een heerlijke lunch
Vanwege inschrijving bij het CRKBO is er geen BTW verschuldigd.

 Algemene voorwaarden Pulsar Inspiration
Trainingsdag: Versterk je relaties en samenwerking

Alles over atmosfeer en hoe je deze stimuleert en intensiveert

Communicatie is zeer belangrijk in je relaties en samenwerkingen. Dan gaat het in de eerste plaats over de kwaliteit van onze relatie. Maar wist je dat 80% van de kwaliteit van communicatie bepaald wordt door de atmosfeer, ook wel bekend als stemming of een bepaalde sfeer? Heel letterlijk noem ik dit ademruimte. En dat je atmosfeer kunt stimuleren en intensiveren? Zodat dit direct je relaties en samenwerkingen verbeterd?

Waar je ook bent en wat je ook doet, we ademen en bestaan altijd in een zekere atmosfeer. Deze heeft een sterke wisselwerking met je stemmingen, gedachten en zelfs je eigenwaarde. Misschien ben je je hier weinig van bewust. Toch is de kwaliteit van onze relaties en samenwerkingen hier sterk van afhankelijk.

Als je meer inzicht hebt in je eigen atmosfeer en in die van anderen, kun je hier invloed op uitoefenen en daarmee de kwaliteit van je samenwerkingen en relaties versterken. Zoals met je collega’s, klanten of je team. En met alle andere relaties, door de atmosfeer die je zelf uitstraalt.

Dit alles over atmosfeer, relaties en communicatie ga je leren en oefenen in deze training aan de hand van concrete situaties uit jouw praktijk. Je gaat met kennis en kunde naar huis om dit zelf direct te kunnen toepassen in de praktijk.

Wat neem je mee van de training?

  • Je hebt inzicht in het herkennen van atmosfeer, die van jezelf en anderen.

  • Je weet hoe je kunt spelen met atmosfeer om deze te verbeteren.

  • Je hebt directe reflectie en inzichten gekregen uit jouw cases.

  • Je neemt kennis en kunde mee die je direct kunt toepassen.

  • Je weet hoe je jouw communicatie kunt verbeteren als het gaat om atmosfeer.

  • Je verbetert direct je relaties en samenwerkingen.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de werking van communicatie, atmosfeer, samenwerken, relaties en tijd. In het bijzonder als je veel te maken hebt met atmosfeer, denk aan consultancy, onderwijs of gezondheidszorg in professionele settings.

Wat ga je doen?

We werken met wat uit de dynamiek van het moment ontstaat. Inzicht klassen, reflectie, training in aspecten van het thema atmosfeer (in ruimte en tijd) en specifieke opdrachten zijn onderdeel van het programma. Daarnaast staan je persoonlijke ervaringen centraal. Juist door de verbinding tussen eigen ervaring en nieuwe inzichten (door en van anderen) te leggen maakt dat je je patronen leert herkennen en verbeteren. Op deze manier kun je je nieuwe doorleefde ervaringen van atmosfeer echt integreren in je dagelijkse werkleven.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten en we nemen graag contact met je op.