contact@pulsar-inspiration.com

home          over ons      contact   

De Pulsar visie is een integrale en dynamische methode voor duurzame verandering in mens, organisatie en samenleving

Gallerij: klik voor grotere afbeelding

Latifa CD: van aanvaarding tot autonomie

De weg van de Latifa geeft als het ware zicht op het pad van je leven. Waar sta je nu? En waar verlang je echt naar? Er worden zeven stappen doorgegaan, die in feite hele natuurlijke stappen zijn van leven en veranderen. Van de eerste Latif, aanvaarden wat is, tot aan de autonome innerlijke kracht die zegt: dit is wat ik werkelijk wil.

De Latifa is een krachtige oefening. Er worden zeven stappen doorgegaan, die in feite hele natuurlijke stappen zijn van leven en veranderen. De zeven stappen zijn niet alleen innerlijk, ze zijn ook uiterlijk, fysiek. Elke stap is namelijk verbonden met een fysieke plaats in ons lichaam. Een bijzondere verbinding tussen ziel en lichaam.

Michaël en Rosa nemen je door middel van woord en muziek mee, naar een diepere beleving van de weg van de Latifa. De Latifa is van oude herkomst. Eeuwenlang is ze mondeling overgedragen. Latifa betekent letterlijk 'verfijning': de weg van afstemming. Een beweging van binnen naar buiten, van zijn naar doen, van inspiratie naar realisatie. Om met verandering om te gaan en verandering te realiseren. Om met tegenslag of teleurstelling om te kunnen gaan. En om te blijven herinneren waar het ons werkelijk om te doen is. 

Nu, in deze tijd waarin zoveel beweging is en een groot appèl wordt gedaan op de eigenheid en echtheid van elk van ons, past het om de tijdloze kennis van deze weg zo beschikbaar mogelijk te maken. Deze innerlijke weg brengt ons naar een dieper innerlijk weten van wie wij zelf zijn en hoe wij van daaruit in relatie zijn met de wereld waarin we leven.

De Latifa CD, met Michaël Derkse en Rosa Vendel, kost €18,- en is hier te bestellen.