contact@pulsar-inspiration.com

home          over ons      contact   

De Pulsar visie is een integrale en dynamische methode voor duurzame verandering in mens, organisatie en samenleving

Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Pulsar (http://www.pulsar-inspiration.com).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Pulsar betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Pulsar.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Pulsar zijn geregistreerd. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Pulsar is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan mail@pulsar-inspiration.com

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Pulsar.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Pulsar geeft Pulsar geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Pulsar.

Pulsar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Pulsar, de onmogelijkheid de website van Pulsar te gebruiken, uit de levering van diensten door Pulsar of het gebrek aan levering van diensten door Pulsar.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Pulsar wordt regelmatig bijgewerkt. Pulsar behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Pulsar te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 13 februari 2018